Hepcmed – нове життя печінки

Hepcmed – нове життя печінки

Hepcmed – нове життя печінки

Рослинний препарат Hepcmed має комбіновану основу. Новинка всебічно впливає на організм, забезпечуючи захист, відновлення печінки і виведення токсинів. Володіє вираженою антиоксидантною та жовчогінним ефектом. Дозволяє ефективно регулювати процес травлення та підвищує засвоєння поживних речовин. Комплексно впливає при патологічних станах і відхилення. Підтримує організм і активізує процеси очищення і регенерації.

 

Загальні відомості

Печінка — це природний фільтр в організмі, завдяки якому токсини знешкоджуються. Дозволяє виробляти жовч і з'єднання для функціонування окремих органів і систем. Саме печінка витримує збільшені навантаження з настанням отруєння або інфекції. Важливо її підтримувати, особливо при схильності до вірусних, токсичних і паразитичним факторів.

Розробкою препарату Хепсмед займалася компанія Medsuvac Herbs (Індія). Препарати, засновані на дженериках, служать профілактикою і ліками від недуг. Ефективність засобу для печінки доведена випробуваннями. Незважаючи на те, що позитивний результат при фіброзної тканини і цирозах не гарантований, відбувається швидке і ефективне відновлення печінки.

Клітини печінки відіграють життєво важливу роль у функціонуванні організму, відповідаючи за синтез і зберігання білків. Процес життєво важливий для вуглецевої трансформації синтезу холестерину, солей жовчі і фосфоліпідів. Саме завдяки печінки відбувається модифікація дезоксидации і висновок ендогенних субстанцій. Дослідники продовжують розробляти препарати для відновлення методом випробувань.

Препарат Hepcmed не є повністю самостійним ліками типу від гепатитів і використовується для проведення комплексної терапії проти вірусів. Експрес-клітинна регенерація включає активізацію процесів, пов'язаних з жовчю, і виконання захисної функції паралельно з активними речовинами. Застій жовчі з серйозними наслідками при хворобах печінки повністю виключається.

Головна функція Hepcmed полягає в ефективному виведення токсинів. Отруйні сполуки надмірно навантажує печінку, особливо при отруєннях і інфекціях. Препарат виводить шкідливі речовини і шлаки, забезпечуючи підвищений терапевтичний ефект. Прийом сприяє швидкому відновленню уражених цирозом тканин печінки та підвищенню працездатності.

Препарат Hepcmed робить загальний вплив на організм. Крім збільшення життєвої сили, дозволяє одужати при інфікуванні в найкоротший термін. Налагоджує травлення і засвоєння поживних речовин. Показує відмінні результати при анорексії і підтримує організм у цілому.

Прийом можливий не тільки при наявності гепатитів. За допомогою препарату забезпечується якісна відмінна очищення печінки. Налагоджується функціонування при впливі алкогольних токсинів. Аналогічний ефект спостерігається при отруєнні отрутами і відновлення органу з негативним впливом наркотичних речовин.

Складної схеми при прийомі Hepcmed (Хепсмед) не потрібно. Виробник забезпечив грамотний розрахунок компонентів дозування для максимальної ефективності і зниження побічних явищ. Необхідна концентрація речовини зосереджена усього в 1 таблетці. Прийом відбувається за єдиною схемою. Призначення курсу відбувається лікарем з урахуванням діагнозу та стану пацієнта.

Склад препарату повністю нешкідливий, в чому полягає його основна перевага. Вкрай рідко з'являються побічні ефекти. Оскільки Hepcmed має мінімальні протипоказання, її можуть використовувати діти, починаючи від 6 років.

Приймати препарат можна без ускладнень з урахуванням рослинної основи. Попередньо слід вивчити склад і при наявності алергії упевнитися в тому, щоб не спровокувати непотрібних наслідків.

 

Склад і форма випускається

Препарат Hepcmed випускається у формі таблеток і є на 100% натуральним. Грамотне підібране поєднання трав спрямоване на ефективне відновлення функцій по очищенню печінки і оновлення клітин організму.

  • Каперси колючі (200 мг)

Компонент володіє яскравим гепатопротекторною дією. Дозволяє швидше відновлювати орган після отруєння або інфекцій. Оскільки рослини містять флавоноїди, спостерігається антиоксидантну дію. Каперси забезпечують незначний сечогінний ефект. Знижуються больові відчуття і очищаються шляхи для виведення жовчі. Підвищується апетит і стимулюється функція секреції шлунка. Забезпечують хороше вплив у рамках серцево-судинної системи на органи кровотворення.

  • Райдужна (200 мг)

Оксидант з потужним впливом для лікування серцево-судинних захворювань. Забезпечує зміцнення серцевого м'яза і налагоджує функціонування систем та окремих органів. Відбувається відновлення здорового кровообігу з активною регенерацією тканин. Оскільки поліпшується якість крові, ризик кровотеч зводиться до мінімуму в силу в'язкого ефекту.

  • Паслін чорний (100 мг)

Антисептик і анальгетик, який має жарознижувальний ефект, жовчогінні і гепатопротекторні властивості. За допомогою рослин знімаються запалення і усувається небажана мікрофлора. Спостерігає підвищений ефект проти алергії та є відхаркувальним засобом. Має незначний сечогінну дію. Швидко позбавляє від запалень ШКТ, виліковує розлади і метеоризм. Використовується для профілактики ревматизму.

  • Деревій звичайний (50 мг)

Забезпечує зняття запалення, спазмів, тонізування, зупинку крові і здоровий апетит. Дозволяє ефективно боротися з анемією та гемороєм. Відновлює менструальний цикл.

  • Касія західна (200 мг)

Забезпечує очищення крові, виведення шлаків і токсинів. Рослина має послаблюючу, жовчогінну ефектом і спрямоване проти запалень. Регулярний прийом нормалізує апетит. Глибоко очищає організм, успішно бореться з подагру, ревматизм, дизентерію, діабет і онкологією. Показує ефективність при захворюваннях печінки.

  • Тамариск (50 мг)

Має послаблюючу ефектом і виробляє ефективне очищення організму від токсинів. Підвищує функціонування печінки і селезінки.

  • Цикорій (200 мг)

Спрямований на поліпшення кровотворення. Має антиоксидантну та гипоклимическим ефектом. Відновлює слизові після зменшення рівня холестерину. Відмінно впливає на гостроту зору. Забезпечує схуднення, приводить в норму тиск і очищає нирки.

Випуск таблеток відбувається по 60 штук у флаконах з пластику. Для маркування оригінальних препаратів використовується товарний знак. Запечатування горла пляшки відбувається за допомогою фольги з фірмовим знаком. Продаж флаконів проводиться в коробках, в яких присутня докладна інструкція.

Результати клінічних досліджень

В результаті проведених досліджень можна виявити, що препарат Hepcmed спрямований на відновлення печінки. Він є гепатопротектором останнього покоління і містить мінімум побічних ефектів. Ефективно захищає від вірусів, порівняно з іншими препаратами. Забезпечує прискорену стимуляцію клітинної регенерації, нормалізує білковий синтез і відновлює функціонування печінки.

Застосування та дозування

В інструкції до препарату Hepcmed вказані різні дозування для прийому, які залежать від мети. Приймати препарат потрібно за 15-30 хвилин перед їжею.

  • в якості профілактики — 1 таблетка 2 рази на добу;
  • дітям від 6 років і дорослим — 1 таблетка 2 рази на добу.

Якщо спостерігаються гострі вірусні гепатити A, B або C, відбувається призначення таблеток 2 рази на день. Загальний курс становить 2-3 місяці.

При хронічному перебігу гепатиту B або C прийом буде більш тривалим. В даному випадку хворі приймають по 1 таблетці півроку 2 рази в день.

Всього потрібно приймати по 1 таблетці 2 рази на день протягом 2 тижнів. При необхідності курс повторюють з перервою на 14 днів.

Застосування гепатопротекторної кошти Hepcmed дозволяє проводити ефективну терапію проти туберкульозу і позбавляти від інших захворювань, у порівнянні з препаратами, які негативно впливають на печінку. Для цього слід приймати по 1 таблетці 2 рази в день у процесі тривалості курсу терапії.

Якщо печінка потрібно підтримати після рясного прийому алкоголю, приймають 1 таблетку 2 рази на добу.

Найбільш ефективний прийом препарату в один час. Рекомендується запивати будь-обсяг чистої негазованої води. Вживання чаю, кави і тонізуючих напоїв неприпустимо. Не відбувається змішування з соком і алкоголем.

Показання та протипоказання

Оскільки препарат має на 100% натуральний склад, прийом кошти носить профілактичний і лікувальний характер. При цьому можна не переживати про негативні наслідки. Згідно з відгуками споживачів, Hepcmed особливо ефективний при наступних захворюваннях:

  • гепатитах А, В і С в гострій, токсичної та хронічній формі;
  • цирозах печінки, викликаних печінки прийомом алкоголізму;
  • гепатозами і фиброзами жирового типу;
  • ураженнях печінки від впливу отрут;
  • наявність анорексія;
  • алкогольної залежності;
  • прецирротических станах.

За допомогою препарату Hepcmed забезпечується ефективна підтримка печінки в процесі променевої та хіміотерапії. Забезпечується підвищений ефект при прийомі гепатотоксичних антибіотиків, засобів проти туберкульозу, контрацептивів, для зниження спека, а також спрямованих на зниження функціонування органу.

Препарат Hepcmed обладает минимальными показателями и не назначается для следующих категорий пациентов:

  • детям, не достигшим 6 лет;
  • женщинам в состоянии беременности;
  • матерям в процессе лактации;
  • при желчнокаменном заболевании.

При заболеваниях ЖКТ, приём средства происходит осторожно. Потребуется наблюдать за реакцией организма.

Побочные эффекты и передозировка

Чаще всего приём лекарства не приносит дискомфорта. Побочные эффекты Hepcmed проявляются редко и включают в себя:

  • нарушения диспепсического типа;
  • проявления аллергии или компонентной непереносимости;
  • проявление расстройств ЖКТ.

 

Прийом препарату робить більш ефективним вплив тетрацикліну і доксицикліну. При цьому ібупрофен крові стає менш концентрованим.

При небажаних симптомах потрібно проконсультуватися з лікарем.

Зворотний дзвінок
Viber
Telegram
Facebook
Instagram

Зворотний дзвінок